Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99

Match

Åkersberga BK P99

2 - 4
Röllingby IP - konstgräs
13 april 2013
17:30

Lohärads IF

Referat

Referat: Åkersberga BK P99 - Lohärads IF

Träningsmatch mot Åkersberga, som vi senast mötte i ett dubbelmöte förra våren i Vinnarhallen inomhus (11-manna konstgräs) på Bosön (Lidingö). De har i år ett samarbete med IFK Österåker P99, så ungefär halften av deras spelare var med när vi mötte dom den 31 mars. Vi hade 6 stycken spelare med då som var med idag.

Vi pratade inte så mycket med killarna innan. Det lilla vi pratde om var, gå ut och ha kul, prata med varandra och hjälp varandra på plan. Det kändes bra innan, många var fokuserade på rätt sätt. Vi pratade om en sak till, och det var att vi inte skulle lägga någon fokus på domaren, som det gjrodes när vi mötte IFK Österåker den 31/3.

Vi blev förvånade över Kalles speed i början, våran egen Kalle (numera Speedy Gonzales) var riktigt snabb. Vi visste att han kunde springa, fast han är lite lat emellanåt. Men idag började han som vänster yttermittfältare, och Speedy Gonzales var snabb, deras högerback hade det jobbigt. I den 8:e min fick Kalle en bra pass av Berga, som Kalle tog emot mellan deras ytterback och mittback, skar inåt och sköt den i mål. Varför har vi inte sett den snabbheten förrut, och så ofta. Nu vet vi att Kalle "Speedy Gonzales" Pantzar kan....
1-0 till oss.

Det var en bra match, många heta och täta dueller (inte ojusta). Många i vårt lag som ville vinna boll. Vi hade ett övertag. Mycket ge och ta på ett bra sätt. Ingen fokus på domaren.

Det är underbart när domaren blåser av för offside på en av våra ytterbackar. Hannes var med upp flera gånger, precis så som vi vill. Tror han blev avblåst för offside två gånger. Jätte bra Hannes.

i den 25:min fick vi en frispark strax utanför deras straffområde, som var ett jätte bra läge för en vänster fotad. Max tog den, och satte den snyggt i bortre krysset, helt otagbart för deras målvakt. Grym frispark. Som spelare vill du inte bli utbytt, men nu tog vi ut Max, och då kom han med ett leende, undra varför?
2-0 till oss.

Äntligen fick Dysèn göra mål, han gjorde vårt 3:e mål. Det var i den 47:e min. Zacke slog en bra hörna som Jeppe skarvade (vann duellen mot deras målvakt och back, bra Jeppe. Rätt inställning.) och där kom Dysén och bara dunkade in den. Skötn för Dysén.
3-0 till oss.

Det var fortfarande en bra kamp på plan. Vi vann många av duellerna. Sen kommer det alltid vara så att man som spelare/ledarre (och även domare) ser duellerna/närkamperna på olika sätt. Vi har några spelare som ibland blir lite ojust bedömda p g a att de är hårda och tuffa (men inte ojusta) i närkamperna, och deras spelare "flyger".

I den 50:e min gjorde ÅBK sitt 1:a mål. Det var på en frispark, som vi är dåliga på att rensa bort, vi tar inte hand om 2:a bollen, istället tar de hand om den och sätter den. Vi måste vara mer bestämda och inte passiva på fasta situationer.

Vi får straff i den 63:e min, när Dysén blir fälld. Det var många som ville ta den, men Dysén tog den. I dag fick killarna välja själva vilka som skulle ta vissa uppgifter (frispark, hörna, straff, olika positioner på fasta etc) som vi i vanliga fall har bestämt innan. Den var en sten säker straff, inget att snacka om. Dyséns andra mål för dagen, kul.
4-1 till oss.

5 min senare slarvar vi på en hörna som dom har, vi är jätte passiva och de nickar in en mycket bra slagen hörna.

Idag ger vi ett stort PLUS till våran backlinje som spelade i stort sett hela matchen, de fick alla kliva av när det var mindre än 5 minuter kvar. Idag spelade Salle högerback, Ruben och Berga mittbackar samt Hannes vänsterback. Dom spelade enkelt och med stor pondus, samt att ni ledare "ger tips / rättar till lite" så gör dom som vi säger direkt, kanon bra killar.

Det var en mycket bra domare idag, kul. Han var bestämd och gav ett stort förtroende. I 1:a halvlek så sade han åt båda lagen att sluta svära, samt att han kallade till sig båda kaptenerna i halvtid och berättade att nu har han sagt till båda laget att sluta svära (svordom ger gult kort och könsord ger rött kort)i 1:a halvlek och nu i 2:a kommer korten fram. ÅBK fick 3 gula kort i andra, vi fick inget. Bra killar.

Detta var en mycket bra match av båda lagen, med många bra närkamper och ett bra spel. Båda lagens ledare var mycket nöjda efter matchen.

Kanon insats av HELA LAGET idag.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!

Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Alexander Dysén 1 2 0 0 0 2
Karl Pantzar 1 1 0 0 0 1
Max Temrin 1 1 0 0 0 1
Adam Bergströmer 1 0 1 0 0 1
Jesper Karnehagen 1 0 1 0 0 1
Zackarias Laprasit 1 0 1 0 0 1
Alex Wester 1 0 0 0 0 0
Alexander Karlsson 1 0 0 0 0 0
Claudio Fernandez 1 0 0 0 0 0
Daniel Wicander 1 0 0 0 0 0
Hampus Filipsson 1 0 0 0 0 0
Hannes Sjödahl 1 0 0 0 0 0
Joel Söderhäll 1 0 0 0 0 0
Ruben Asp-Lundborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Samuel Wikström 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng